Jump to Recipe Print Recipe

Druiven carpatio

Ingredients

  • 100 gr blauwe druiven
  • 100 gr witte druiven
  • 1 gele kiwi
  • 1 groene kiwi
  • 1 appelsien
  • 1 kaki
  • 50 gr frambozen
  • 50 gr bosbessen
  • 0.5 granaatappel
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 eetlepel zoute pistachenoten

Instructions

  • Rooster de pijnboompitten in een pan zonder baksstof.
  • Schil de kiwi’s, de kaki en appelsien, spoel het andere fruit schoon
  • Snij het grote fruit in dunne schijfjes, de frambozen, bosbessen, granaatappelpitjes en kleine druifjes mag je op zijn geheel laten.
  • Beleg een schotel met het dun gesneden fruit. Leg daarop de kleine stukjes fruit en werk af met de geroosterde pijnboompitten en de pistache nootjes.
  • Werk de schotel af met verse munt en serveer onmidellijk.
  • Als ontbijt kun je de carpatio zo opeten, als je het serveert als dessert kun je er eventueel wat druivengranita, een bolletje ijs of opgeklopte slagroom bij geven.
Shopping Basket