Druivenjenever

Druivenjenever

  • 1 kg druiven
  • 75 cl ‘witte borrel’ Juste Lips’
  • 2 kaneelstokken
  • 4 kruidnagels
  • 150 ml water
  • 250 gr witte suiker
  1. Breng het water aan de kook en laat de suiker erin smelten. Haal de suikersiroop van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  2. Spoel de druiven schoon en doe ze in een bokaal die je luchtdicht kunt afsluiten.
  3. Voeg de kaneelstokjes, de kruidnagel, de witte borrel en het suikerwater bij de druiven.
  4. Sluit de bokaal luchtdicht af en zet minstens één maand weg voor je de druivenjenever opdrinkt.
  5. Je kunt de druiven uit de jenever in de diepvries bewaren. Wanneer je de jenever opdient kun je de bevroren druiven als ‘ijsblokjes’ gebruiken.
Tags: No tags

Comments are closed.