Granola

Granola

  • 150 gr havermout
  • 150 gr muësli
  • Noten naar keuze (hazelnoten, pecanoten, (gezouten pistachenoten,…) van alles +/- 2 eetlepels)
  • Zaden en pitten naar keuze (maanzaad, chiazaad, zonnebloempitten, pompoenpitten,.. van alles +/- 1 eetlepel)
  • 2 eetlepels rozijn en/of veenbessen
  • 3 eetlepels gesmoten kokosvet
  • 2 eetlepels zoetstof (agave, ahorn, kokosbloesemsuiker, honing,…)
  • Grof zout naar smaak
  • Kruidenmengeling van gemalen kaneel (kruidnagel, nootmuskaat)
  1. Zet de oven op 180°
  2. Meng alle ingrediënten goed onder elkaar en leg op een met bakpapier beklede ovenplaat.
  3. Zet +/- 20min in de oven maar roer elke 5 min om zodat niets gaat verbranden.
  4. Wanneer de granola mooi bruin kleurt haal je deze uit de oven en laat afkoelen.
  5. Je kunt de granola lang bewaren in een afgesloten pot.
Tags: No tags

Comments are closed.