About

Zelfportret

Eenvoud siert, dat is mijn filosofie. Mijn keuken staat voor weinig tierlantijntjes. Als mama, echtgenote en gastvrouw zet ik steevast evenwichtige gerechten op tafel, gemaakt met seizoensgebonden, lokale en eerlijke ingrediënten.

Die passie voor eenvoud vormt de rode draad in mijn werk als culinair stylist, fotograaf en kok.

In 2000 studeerde ik af als fotograaf aan de Sint-Lukas Hogeschool in Brussel. Vanuit mijn liefde voor de horeca ging ik aan de slag als culinair stylist. Mijn passie voor koken groeide, en daarom startte ik een koksopleiding die ze in 2020 succesvol beëindigde.

Dankzij mijn jarenlange kookervaring schrijf ik nu ook mijn eigen recepten en geef ik ook workshops rond koken, stylisme en fotografie om haar passie met anderen te delen.

Bij mij kan je terecht voor een no-nonsense, to the point aanpak, met een terugkeer naar de basis. Want eenvoud leert je genieten van de kleine dingen in het leven.