Nacho’s met cheddar cheese

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Ingrediënten:

  • 75gr nacho’s
  • 6 kerstomaatjes
  • 1 lente-uitje
  • 50gr geraspte cheddar cheese
  • 1/2de avocado
  • 1/2 bussel koriander
  • 1kl piment d’espelette
  • Limoensap
  • Peper en grof zout

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180°.
Was de groenten, snij het lente-uitje fijn en de tomaatjes in 2. Meng onder elkaar met wat limoensap en kruid naar smaak met piment d’espelette, peper en grof zout.
Leg de nacho’s in een vuurvaste schotel, verdeel de tomatenmengeling over de nacho’s en bestrooi de cheddar kaas erover.

Plaats de schotel in de oven voor+/- 20min, tot de kaas gesmolten is.

Snij de avocado in kleine blokjes, besprenkel met wat limoensap en kruid met peper en zout.

Als de kaas gesmoten is haal je de nacho’s uit de oven en werk je de schotel af met de blokjes avocado en koriander. Dien onmiddellijk op.