Aperitief met ‘lepel’ kaas en notenbrood

Merx Landloperke lepel kaas van Little cheese farm

Aperitief met ‘lepel’ kaas en notenbrood

Ingrediënten:

  • 1 Merx Landloperke ‘lepel’ kaas van The Little Cheese Farm

Voor het notenbrood (een recept van Pascale Naessens, naar mijn hand gezet):

  • 100 g pecannoten
  • 60 g lijnzaad
  • 60 g pompoenzaad
  • 60 g sesamzaadjes
  • 60 g maanzaad
  • 100 g paranoten
  • 100 g walnoten
  • 5 (kleine) eieren
  • 1 tl oregano
  • 1 tl tijm
  • peper en een beetje grof zout
  • 200 g volle room

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Hak de noten grof – of niet, als je dat liever hebt. Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin.
Plaats 30 tot 40 minuten in de oven.