Annemie Struyf: Opvolging gezocht én gevonden!

Annemie Struyf

Annemie Struyf: Opvolging gezocht én gevonden!

Vandaag een telefoontje gekregen van Sarah van Pelt, mijn eerste ‘proefkonijn’!

Ze was super enthousiast over ons etentje en had dat enthousiasme weten door te geven aan een volgende persoon die zich door mij culinair mag laten verwennen met veel StreeK!

Annemie Struyf is het geworden. Net als Sarah een dame waar volgens mij wel wat pit in zit,  maar eigenlijk moet ik toegeven dat ik haar niet echt ken. Of toch niet persoonlijk. Natuurlijk heb ik naar ‘Het hoge noorden’ gekeken. In deze gekken tijden,nu we niet op vakantie kunnen, was dat dé ideale manier om weg te dromen over reizen, mooie landschappen, natuurpracht,… Heerlijk!

Ik weet natuurlijk ook dat ze de nonnekes goed kent en dat Lieve Blancquaert haar vriendin is maar ik vrees dat het daar bij stopt. Wanneer ken je iemand? Wanneer heb ik het gevoel dat iemand mij kent? Culinair gezien? Als iemand mij, zonder mij iets te vragen, geeft wat ik graag eet of drink, mijn favoriete aperitief uitschenkt zonder iets te moeten vragen. Of mij mijn koffie geeft en weet hoe ik die graag drink. Ik vind het heerlijk om familie en vrienden gewoon een ‘juist’ kopje koffie te kunnen geven zonder te moeten vragen ‘melk of suiker’? Als iemand dat kan voor mij voel ik me thuis! Je kent toch pas iemand als je weet hoe hij graag zijn koffie drinkt, als je weet wat zij graag eet, als je weet voor welke lekkernij je hem altijd uit bed mag bellen of als je haar zomaar kunt verrassen met iets lekker waar zij net goesting in had! Ik mag Annemie nu een beetje beter leren kennen! Ik ga haar zeker vragen hoe ze haar koffie drinkt voor het geval ze eens bij mij over de vloer komt!

Ik kijk er naar uit maar ben ook een beetje zenuwachtig. Mijn culinair projectje dat heel lang in mijn hoofd heeft gerijpt wordt nu echt! Niet dat Sarah niet echt was maar ze was wel vertrouwd. Nu krijg ik de kans om uit te pakken met veel StreeK!

Ontvang updates in jouw mailbox