Hier gaan we dan, de echte start van ‘Diner met StreeK!’.
Diner met StreeK! Een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Hier wil ik mijn passies laten samenvallen. Eten, en drinken ook natuurlijk, fotografie, koken, stylen, streekproducten, koken voor vrienden, nieuwe vrienden, mensen leren kennen, genieten!
Ik ga koken voor mensen die ik niet ken, nu nog niet. Ik ga hun lievelingsgerecht klaarmaken. Niet zomaar hun lievelingsgerecht, het wordt gepimpt met streekproducten. Streekproducten van naast mijn deur, ik kan moeilijk dé druif uit Overijse en omgeving zomaar uit het oog verliezen, en ook de kaastaart uit Hoeilaart, of al dat ander lekkers waar ik zo trots op ben. Vlaams-Brabant heeft zoveel lekkers te bieden. Maar er is meer, veel meer! Met al dat Limburgs bloed dat door mijn aderen stroomt ga ik soms ook wel eens die richting uit omdat ik zeker weet dat er meer dan lekkere vlaai te vinden is in Limburg. Ergens voel ik ook nog wat West-Vlaams bloed door mijn lopen en ook daar wil ik wel eens een kijkje gaan nemen en hier en daar proeven van wat West-Vlaanderen in zijn culinaire mars heeft. En onderweg maak ik een tussenstop in Oost-Vlaanderen want ook daar kennen ze er iets van heb ik horen zeggen. En dan passeer ik ook nog eens in Antwerpen, Brussel en natuurlijk bij onze Waalse vrienden want die kennen ook wat van lekker eten en drinken! Kortom, ik wil het hele landje culinair ontdekken. En het beste van alles is dat ik jullie meeneem op mijn trip. Wat is lekker, wat moet je zeker proeven, waar kun je de beste producten kopen, wat heeft welke streek te bieden, te proeven, te eten én te drinken.
Stap mee op de fiets, of in de auto en soms te voet en geniet mee van deze culinaire ontdekkingstocht!