Croque met zeebaars, roomkaas en Oud Brugge kaas

Turbeau bier met Croque kaas- zeebaars tartaar

Croque met zeebaars, roomkaas en Oud Brugge kaas

Ingrediënten voor 4 Croques
200gr verse zeebaars uit de Noordzee
1 fijngesneden lente-uitje
125gr roomkaas van Catharinadal te Achel
8 sneetjes bruin brood
4 sneetjes Oud Brugge kaas
Boter
Peper en zout

Bereiding:
Snijd de zeebaarsfilets in stukjes van ongeveer 1 cm. Meng de zeebaars, de lente-ui en de roomkaas in een kom. Breng alles op smaak met peper en zout.
Besmeer de boterhammen aan één kant met wat boter. Beleg 4 sneden brood met een sneetje Oud Brugge. Verdeel daarop het zeebarbeelmengsel. Leg er vervolgens telkens een sneetje brood bovenop zodat je een royaal gevulde croque krijgt.
Doe nog een klein beetje boter in een pan en bak de croques  op een laag vuur tot hij goudbruin is.

Zeer lekker bij een hoppig bier zoals ‘The Hopper IPA’ maar ook zonder een biertje is deze croque een heerlijk hapje!