All
aardappelen
ajuin Peper en zout
appels
appelsien
aubergine 75gr geraspte mozzarella
balsamicoazijn
banaan
bladeren filo deeg 400gr verse spinazie
blauwe druiven
blauwe en/of witte druiven
bloem
Boer’Heike 10gr boter
bosbessen
Boter om de taartschotel in te vetten
boter op kamer temperatuur
bouquet garni
chili peper
citroensap
courgette Verse tijm
dikke trostomaatjes olijfolie
druiven
druivensap van blauwe druiven
eetlepel bruine suiker
eetlepel pijnboompitten
eetlepel witte balsamico azijn
eetlepels gesmoten kokosvet
eetlepels rozijn en/of veenbessen
eetlepels zoetstof
eieren
Elvea italiaanse kruidenmix
frambozen
gele kiwi
geraspte kaas 2 eieren
geraspte mozzarella
gr verse aardbeien
granaatappel
groene kiwi
Grof zout naar smaak
halfzoet schijmwijn ‘Soniën’
Handvol fijngesnipperde munt
havermout
kaki
kaneelstokken
kerstomaatjes
kleine ajuin
Kruidenmengeling van gemalen kaneel
kruidnagels
Lente-uitjes
Look
melk
muësli
nootmuskaat
Noten naar keuze
olijfolie
ontpitte druiven wit of blauw
parelcouscous
passata PElvea assata di datterini
Peper en zout
pijnboompitten
pitloze druiven
plantje koriander
rietsuiker
rijpe avocado
room currypoeder
rozijn
rucola sla
sjalot
snuifje kaneel
spinazie 2 dl witte wijn ‘Roodeberg
suiker
teentje look 2 rijpe tomaten
theelepel geraspte gember
Tomaten
vanillestok
Verse tuinkruiden, peper & zout
volle yoghurt
voor 4 smoothies:
Voor de afwerking enkele blaadjes munt en enkele tafeldruiven
Voor de afwerking poedersuiker en/of vanille ijs.
water
witte druiven
witte suiker
worteltjes Verse oregano
Zaden en pitten naar keuze
zoete aardappelen
zoetstof naar smaak; honing
Zongedroogde tomaten
zoute pistachenoten
‘witte borrel’ Juste Lips’