Sablés koekjes van ‘Merx gekruid’-kaasje afgewerkt met chocolade Asperges met waterkerssaus en 15-hours patatous met Lotenhulle Rouge Kaas met karakter, chocolade met lef! Een lunch met kaas, pit én een snuifje zon! Kaas, knuffelkoeien en culinaire plannen ‘Diner met StreeK’ aan tafel met Myriam, de ‘smaakmaker’ van foodblog Hap & Tap Pittige kaaskroket met kruidige salade Aperitief met ‘lepel’ kaas en notenbrood Limoncello mousse, een dessert met een Italiaanse toets Limoncello mousse, een dessert met een Italiaanse toets Grillkaas uit Vlaanderen? Berloumi, uiteraard! Aubergine rolletjes met vege gehakt en Berlumi in tomatensaus Een hoofdgerecht bom vol groeten en een beetje kaas natuurlijk Aubergines uit Vlaanderen? Vanuit de serre op het bord van Senne. Zaalouk, Marokkaanse aubergine & tomaten salade Aperitieven tot je het hoofdgerecht vergeet! Een man met veel streken, mollenstreken deze keer! Baghrir, de 1000 gaten pannenkoek Page1 Page2 Page3 … Page5